Image of Ali Seyhan

Ali Seyhan

Sorry, couldn't find any biography for Ali Seyhan. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Movie/TV Credits:
17
First Appeared:
In the movie Ateşten Damla 1960-01-01
Latest Project:
Movie Vurgun 1973-01-01
Known For
Poster of Biraz Kül Biraz Duman
Poster of Elveda Sevgilim
Poster of Erkek Ali
Poster of Erkeklik Öldü mü Atıf Bey ?
Filmography
Movie Vurgun Fedai 1973-01-01
Movie Kara Murat: Fatih'ın Fedaisi Zindancı 1972-11-01
Movie Ayrılık Cemal`in Adamı 1972-01-01
Movie Ana Hakkı Ödenmez 1968-01-01
Movie Yıkılan Gurur 1967-01-11
Movie Cici Gelin 1967-01-01
Movie Biraz Kül Biraz Duman 1966-04-01
Movie İstanbul Dehşet İçinde 1966-01-05
Movie Berduş Milyoner 1965-01-23
Movie Elveda Sevgilim 1965-01-03
Movie Sokakların Kanunu 1964-02-07
Movie Erkek Ali 1964-01-02
Movie Erkeklik Öldü mü Atıf Bey ? 1962-04-23
Movie Mahalleye Gelen Gelin 1961-12-25
Movie Aşktan da Üstün 1961-11-20
Movie Yeşil Köşkün Lambası 1960-11-03
Movie Ateşten Damla Rıza'nın Adamı 1960-01-01