Image of İhsan Gedik

İhsan Gedik

Sorry, couldn't find any biography for İhsan Gedik. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jun 10, 1942 In Samsun, Turkey
Movie/TV Credits:
31
First Appeared:
In the movie Son Gece 1967-01-15
Latest Project:
Movie Kanunsuzlar 2014-09-19
Known For
Poster of Secret Force
Poster of Şipşak Basarım
Poster of Bir Çirkin Adam

İhsan Gedik Movies Filmography

Movie
Kanunsuzlar
2014-09-19
Movie
Secret Force
1983-01-01
Movie
Gırgıriye'de Cümbüş
Meyhaneci 1983-05-06
Movie
Görgüsüzler
Karadayı'nın Adamı 1982-01-01
Movie
İtirazım var
1982-03-01
Movie
Sweating Soil
1981-01-01
Movie
Kara Murat: Devler Savaşıyor
1978-11-01
Movie
Station
Palandöken'in Adamı 1977-01-02
Movie
The Girlfriend
1977-04-01
Movie
The Three Superboys in the Snow
Besir'in Adami 1977-02-01
Movie
Korkusuz Cengâver
1976-01-01
Movie
Üç Kağıtçılar
1976-01-01
Movie
Mağlup Edilemeyenler
Arif'in Adamı 1976-06-01
Movie
Gece Kuşu Zehra
Gazinodaki Adam 1975-01-01
Movie
Şipşak Basarım
1975-01-01
Movie
Sazlık
Unknown 1975-01-01
Movie
Evcilik Oyunu
Nazlı'nın Arkadaşı 1975-01-08
Movie
The Executioner
1975-03-01
Movie
Kara Murat: Kara Şövalyeye Karşı
Carlos'un Adamı 1975-12-31
Movie
Nefret
Topal Mahmut 1974-01-01
Movie
Önce Vatan
1974-01-01
Movie
Kara Murat: Ölüm Emri
1974-10-01
Movie
Battal Gazi'nin Oğlu
Kaptan Markos'un Adamı 1974-10-01
Movie
Battal Gazi'nin İntikamı
Petro 1973-02-01
Movie
The Little Cowboy
1973-11-11
Movie
Hannah, Queen of the Vampires
The Wild Man 1973-03-01
Movie
The Hopeless Ones
1971-06-22
Movie
The Hungry Wolves
1969-01-01
Movie
Bir Çirkin Adam
1969-04-01
Movie
Bride of the Earth
1968-04-01
Movie
Son Gece
Türk Onbaşı 1967-01-15