Image of Zeki Sezer

Zeki Sezer

Sorry, couldn't find any biography for Zeki Sezer. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Movie/TV Credits:
23
First Appeared:
In the movie Boyacı 1966-12-31
Latest Project:
Movie Death Warrior 1984-01-01
Known For
Poster of Oyun Bitti
Poster of Ayrılık
Poster of Seninle Ölmek İstiyorum
Poster of Aşka Tövbe

Zeki Sezer Movies Filmography

Movie
Death Warrior
1984-01-01
Movie
Kara Murat: Devler Savaşıyor
Bizanslı Yargıç 1978-11-01
Movie
I Cannot Live Without You
1977-01-02
Movie
Korkunç Şüphe
Polis 1976-12-01
Movie
A forza di sberle
Rehber (uncredited) 1975-07-04
Movie
Şafakta Buluşalım
Cezaevi Müdürü 1975-03-01
Movie
Bitirimler Sosyetede
Polis 1973-10-01
Movie
Süper kadin dehset saçiyor
1972-01-01
Movie
Ayrılık
1972-01-01
Movie
Oyun Bitti
Müşteri 1972-02-01
Movie
Namus
1972-04-01
Movie
Kara Murat: Fatih'ın Fedaisi
Fatih'in Veziri 1972-11-01
Movie
Belanin krali
1971-12-31
Movie
Kezban Paris'te
1971-01-01
Movie
Hayat Sevince Güzel
Biletçi 1971-01-01
Movie
Cemo İle Cemile
Komser 1971-01-01
Movie
Seninle Ölmek İstiyorum
Rızanın Adamı 1969-08-01
Movie
Road Without End
Meyhane Müsterisi 1969-07-24
Movie
Osmanlı Kartalı
Rus Subayı 1969-04-01
Movie
Aşka Tövbe
Otel görevlisi 1968-05-05
Movie
My Prostitute Love
Saz Salonu Patronu 1968-02-10
Movie
Ağır Suç
Ali Bey 1967-01-01
Movie
Boyacı
Hissedar 1966-12-31