Image of Hakkı Kıvanç

Hakkı Kıvanç

Sorry, couldn't find any biography for Hakkı Kıvanç. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jul 18, 1931 In Adana, Turkey
Movie/TV Credits:
27
First Appeared:
In the movie Cici Katibem 1960-02-11
Latest Project:
Movie Varyemez 1991-01-01
Known For
Poster of Şafakta Buluşalım
Poster of Gece Kuşu Zehra
Filmography
Movie Varyemez Komiser 1991-01-01
Movie Gün Ortasında Karanlık Komiser 1990-03-01
Movie Talih Kuşu Manav 1989-01-01
Movie Tarzan Rıfkı Abdullahın Adamı 1986-03-12
Movie Deli Deli Küpeli Komutan 1986-01-01
Movie Güldür Yüzümü 1985-01-01
Movie Ağlattı Kader 1984-01-01
Movie Görgüsüzler Karadayı'nın Adamı 1982-01-01
Movie Istanbul 79 Komiser 1979-12-01
Movie Umudumuz Şaban Komiser Cemil 1979-01-01
Movie Kara Murat: Devler Savaşıyor Türk Köylü 1978-11-01
Movie Sahte Kabadayı 1976-09-01
Movie Gülşah Küçük Anne Cinayet Masası 1976-01-01
Movie Gece Kuşu Zehra Soyguncu 1975-01-01
Movie Dad, Make Me Marry Pazarcı 1975-12-30
Movie Evcilik Oyunu Mahkum 1975-01-08
Movie Şafakta Buluşalım Muhsin 1975-03-01
Movie Hayat Sevince Güzel 1971-01-01
Movie Fıstık Gibi 1970-01-24
Movie My Prostitute Love Halil'in Arkadasi 1968-02-10
Movie Altın Kollu Adam 1966-12-04
Movie Soytarı Nadir 1965-02-12
Movie Fişek Necmi Polis Cevat 1965-01-05
Movie Sokakların Kanunu 1964-02-07
Movie Varan Biiir 1964-02-01
Movie Hop Dedik 1963-02-11
Movie Cici Katibem 1960-02-11